Wandel coaching


“Gezond voor lichaam en geest”.

 

Bijna iedereen heeft momenten in zijn leven waarbij het even niet lekker loopt. Dat kan op privégebied zijn, of als je bijvoorbeeld stage- of werkdruk ervaart. 
Als therapeut en coach bied ik je tijdens onze afspraak een luisterend oor, creëer ik ruimte en veiligheid om samen een oplossing te zoeken of juist de achterliggende betekenis van jouw vraag te vinden. Bij een intakegesprek vul ik met jou een vragenlijst in, wat mij helpt het ontstaan van het probleem te achterhalen. Tijdens de wandel coaching en begeleiding krijg je meer inzicht in jouw probleemsituatie, emoties, en denkpatronen. 

 

De natuur is een ideale plek dus om zowel fysiek als in je hoofd in beweging te komen. De natuur spiegelt, brengt afwisseling en voorziet in oplossingen. Tijdens onze wandeling gaan we aan de slag met de nieuwste coaching technieken. We bespreken kwesties die jou bezighouden en waar je iets aan wilt veranderen. 

 

Wandel coaching helpt je om, stap voor stap, mentaal, fysiek én emotioneel weer in balans komen. Een belangrijk onderdeel van coaching of counseling is het zichtbaar maken en doorbreken van ingesleten overtuigingen en patronen. Dit gebeurt in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect. Daarnaast leer je ook om stapje voor stapje te accepteren wat niet te veranderen is en los te laten wat je achter je moet laten. 

 

 

Wanneer wandel coaching of counseling?         

Burn-out klachten, s
tress gerelateerde klachten, persoonlijke ontwikkeling, balans tussen werk en privé,

levensvragen, rouw- en verlieservaring. Je hebt een moeilijke tijd achter de rug en wilt weer in beweging komen.


Praktische informatie:

Datum, tijdstip en locatie gaan in overleg. Voor tarieven zie de tabbladen “tarieven en vergoedingen” op deze website of informeer bij mij. Het tarief is inclusief een kort verslag over wat besproken is met o.a. de tips en inzichten. Ook thuisopdrachten zijn onderdeel van de wandelsessies.