Specifieke voorwaarden

Specifieke voorwaarden trainingen, sessies en workshops

Na aanmelding en inlevering van het intakeformulier voor een training, ’n programma of sessies bij Mindfulness Centrum Panningen, is jouw deelname definitief en jouw plek gereserveerd. Tevens ben je akkoord met de aantal sessie zoals vermeld.
Data van een 8 weekse training of ’n programma zijn altijd vooraf bekend op deze website. Gelieve daarom vóóraf eerst de data te checken om teleurstelling te voorkomen of onnodig een plek bezet te houden.

Restitutie

Bij afmelding binnen 1 week voor aanvangsdatum van de training bent u verplicht het gehele bedrag te voldoen. Bij afmelding binnen 2 weken voor aanvang van de training ontvangt u de helft van de kosten retour. Afmeldingen die 2 weken vóór de aanvangsdatum van de mindfulness training binnenkomen, krijgen het gehele bedrag retour, minus € 25,= administratiekosten.

Mindfulness is Inclusief
De kosten voor de mindfulness training, zijn inclusief (werk)boek en audiobestanden.
Het tarief van de training, workshop en meditatiecursus dien je voor aanvang van de (eerste) bijeenkomst te voldoen. Indien gewenst is gespreid betalen van de training mogelijk. Overleg dit vóóraf met de trainer.