Online mediteren (gratis)

In tijden van sociale onthouding biedt Mindfulness Centrum Panningen wekelijks “online mediteren” aan.
Natuurlijk gaat er niets boven samen mediteren in één ruimte waar we elkaar kunnen zien, horen en elkaars nabijheid “voelen”.

 

Helaas staan we momenteel met z’n allen voor een grote uitdaging waardoor we dan misschien niet fysiek samen kunnen mediteren, maar elkaar wel online kunnen blijven ontmoeten, steunen en inspireren door o.a. samen online te mediteren! Om die reden wil ik voor een bepaalde periode, wekelijks online een meditatie begeleiden, waaraan iedereen kosteloos kan deelnemen. Jong en oud. Met of zonder ervaring.

Comfortabel vanuit je eigen woonkamer, je eigen stoel, meditatiekussen of bankje. 

Ik heet je van harte welkom! Doe ook mee.

Vanaf dinsdag 3 november tijdelijk online via ZOOM. 
Tijdstip 19.30 – 20.00 uur

Locatie: 
Data: 3. 10, 17 en 24 nov. en 1, 8  en 16  december (eenmalig op woensdag) Deelname is gratis 
Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen. Daarna ontvang je een ZOOM uitnodiging. Deelname is gratis.

Hoe doe je mee?

Je kunt heel eenvoudig meedoen door je hieronder op te geven voor MCP Online. Je ontvangt dan elke avond een half uur van te voren een herinneringsmail met link naar de sessie in je mailbox. Via de link die je van ons krijgt, kom je op de website of in de (gratis) app van ZOOM. Dit kan vanaf je telefoon, tablet of computer. Je ziet en hoort de trainer en kunt de andere deelnemers zien. Zo mediteren we toch samen!

Probeer het vast even uit door naar de ZOOM-website te gaan. Ken je Zoom nog niet? Het werkt vergelijkbaar met Skype, Facetime, Whatsapp-bellen en Microsoft-Teams.

Aanmelden kan via onderstaande button.