4 weekse Mindfulness vervolgtraining


Is het alweer ’n tijdje geleden dat je een mindfulness training hebt gevolgd? 
En vind je het moeilijk om het dagelijkse oefenen, thuis voort te zetten? Heeft de training je destijds verder geholpen maar merk je dat je soms weer terugvalt in oude patronen?
Of kijk je gewoon weer uit naar de rust die je voelde vlak na de training of meditatie bijeenkomsten? En heb je het samen oefenen als helpend ervaren. Dan is deze 4 weekse vervolgtraining wellicht iets voor jou!

Wat we gaan we doen tijdens deze 4 bijeenkomsten?

– Mindfulness oefeningen,
– gevolgd door inquiry’ s, teachings,
– inzet van metaforen en verhalen,
– schrijfopdrachten,
– vraag en antwoord (vragen waar je een antwoord op zoekt)

 

“Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om mindfulness vast te houden. Voor je het weet word je weer opgeslokt door de drukte van alledag. En ook al hebben we goede intenties en voornemens, soms ontglipt juist dat wat belangrijk voor ons is.
Daarom verzorg ik regelmatig deze mindfulness vervolgtraining van 4 bijeenkomsten! Deze training ís zeer zorgvuldig samengesteld. 

Data zijn te vinden op het tabblad ‘agenda en worden gecommuniceerd via de nieuwsbrief.
 

Tijdens deze cursus herhalen we een aantal oefeningen uit de mindfulness training en laat ik je kennismaken met nieuwe oefeningen waaronder “brief mindfulness practices” (korte mindfulness oefeningen) die je helpen om “uit je hoofd” te gaan en met relatief weinig inspanning, direct te verbinden met het “hier en nu”. Deze korte oefeningen zijn zowel thuis als op je werk direct toe te passen.