Mindfulness based coaching

 


In ons eerste gesprek gaan we jouw doelstellingen bepalen die je met coaching wilt bereiken. Ik luister, observeer en pas de coaching precies aan op jouw behoeften. Het uitgangspunt is om het beste uit jezelf te halen en jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten.


De coaching richt zich zowel het vergroten van zelfkennis, op je gedrag, je kwaliteiten, je overtuigingen en kernwaarden. Bijvoorbeeld op privé gebied of op werkgebied. Een belangrijk onderdeel van coaching is het zichtbaar maken en doorbreken van ingesleten overtuigingen en patronen. Dit gebeurt in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect.

 

Tijdens de coaching sessies kan ik gebruik maken van één of meerdere technieken, waaronder mindfulness technieken maar bijvoorbeeld ook rationeel emotieve technieken (RET), ACT coaching technieken (acceptance and commitment therapy).

 


Tijdens onze gesprekken en via thuisopdrachten, ga jij aan de slag met je coachvraag. De coaching techniek of coaching methode waarmee ik werk is afhankelijk van jou, je vraag en je doelstellingen. Hoe wij ook variëren, het gesprek en de oefeningen vormt altijd de kern van het proces. Het coaching traject bestaat gemiddeld uit 5 tot 8 gesprekken.