Kwaliteit trainer / beroepsverenigingen


Ik ben geboren en getogen in Panningen en ruim 25 jaar werkzaam in de gezondheidszorg.
In 2009 volgde ik de HBO opleiding Stressmanagement; coaching, counseling en conflictbemiddeling welke ik met succes heb afgerond bij opleidingsinstituut Psychodidact.
Daarnaast ben ik opgeleid tot mindfulness trainer / therapeut bij SeeTrue opleidingen te Maastricht. 

Als psychosociaal therapeut werk ik doelgericht aan het verlagen van de negatieve stress van de cliënt (distress) waardoor klachten van de cliënt afnemen en persoonlijke effectiviteit toenemen. Als gecertificeerd mindfulness trainer verzorg ik mindfulness trainingen en zet mindfulness in als therapie bij deelnemers.

 Als therapeut ben ik toegelaten tot het register van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), ingedeeld in de Vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW). Daarnaast ben ik aangesloten bij de Vereniging Voor Mindfulness waardoor diverse zorgverzekeraars de training geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Naast mindfulness trainer en psychosociaal therapeut, bied ik sinds 2016 ook wekelijks specialistische begeleiding aan mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

 

                                                                                                                                       Petra Van Zon